Recensies

Lees wat anderen zeggen over Travel Mexico!

“Drie keer op pad geweest met Roos en Cesar! Veelzijdige tours; mooi eilandhoppen, natuur, cultuur en gezelligheid. Vooral ideaal zijn de kleinschalige groepen/privé tours voor relatief weinig geld ten opzichte van de grotere touroperators. Daarnaast kan Roos natuurlijk alles in het Nederlands uitleggen, zeer gemakkelijk. Met Cesar als chauffeur, die erg goed Engels spreekt maar natuurlijk ook het lokale leven kent, is dit een erg leuke combi. Wij zouden deze tours zeker aanbevelen! (4 personen 27,28 jaar)”

-Jeroen Vos

 

“Ze heeft ons op een geweldige wijze een stukje van Mexico laten zien❤️❤️”

-Barend Schuurman

 

“Leuke excursies en heel gezellig!”

-Sander Koks

 

“Super leuke excursies gedaan en veel verschillende mooie dingen mogen zien van Mexico!!♡
Echt een aanrader voor iedereen om met Roos mee te gaan op pad!!”

-Denise Molenaar

 

“September 2018 zijn Ik en mijn vriendin op vakantie gegaan naar Playa del Carmen in Mexico. vooraf kwamen we na wat zoekwerk in contact met Roos. Deze reislustig Dame woont nu al een tijdje in Mexico en heeft al veel ervaring met excursies en reizen in de omgeving van Mexico en Playa Del Carmen. Als Nederlanders in het buitenland was het echt super om in je eigen taal te bespreken wat je zoal kon doen in de omgeving (Roos wist echt heel veel ). zij weet de plekjes waar de lokale mensen heengaan en niet vol toeristen zitten en de goede restaurants die de normale prijs vragen en niet de ‘toeristenprijs’. als je naar Mexico gaat en Playa del Carmen bezoekt, neem dan zeker contact op met Roos. Zij zorgt er dan voor dat je vakantie nog leuker wordt.”

-Leon & Karlijn van Raaij

 

“Travel Mexico is informatief en wordt gerund door Roos die daar nu al bijna twee jaar woont. Ze weet dan ook de plekken van de leukste stranden, cenotes, restaurants etc. kan excursies regelen en weet veel over busdiensten. Kortom, prachtige regio daar zeker een vakantie waard!”

-Jeanette Jansen