Privé-tour: Tulum ruïnes & cenote (halve dag)

De ruïnes van Tulum hebben zonder twijfel iets magisch. Hoog op de kliffen aan de Caribische zee vind je deze overblijfselen van de oude Maya-cultuur. Een parel in de Riviera Maya. We sluiten de dag met een verfrissende duik in een cenote, gelegen in de jungle van Mexico.

ruines-tulum-zee

Ben jij op zoek naar een excursie van een halve dag, met korte afstanden? Dan is dit iets voor jou. We halen je in de ochtend op bij je accommodatie en nemen je als eerste mee naar de ruïnes van Tulum, op een klein uurtje rijden van Playa del Carmen.

De ruïnes van Tulum zijn vooral beroemd door de prachtige ligging aan zee, hoog op de rotsen. Het is zelfs mogelijk om via de trap het mooie strand te bezoeken en een frisse duik in zee te nemen. Nadat we eenmaal de ruïnes hebben bekeken rijden we naar een cenote in de jungle, waar je een prachtig stukje natuur van Mexico ziet. Hier heb je alle tijd om lekker te zwemmen, af te springen van de klif en natuurlijk om de mooiste foto’s te maken. Rond 2 in de middag uur ben je weer terug in je hotel, waar we je netjes afzetten.

Inclusief 
Pick-up & drop off bij accommodatie
Entree tickets cenote
Entree tickets Tulum ruïnes

Exclusief
Eigen consumptie

Vanaf prijs
*De prijs van deze tour hangt af van het aantal personen

Pack-list
Zwemkleding
Portemonnee
Camera
Zonnebrand
Makkelijke schoenen
Muggenspray 

tulum-ruines

maya-ruines-tulum

cenote-cristalino-riviera-maya

cenote-cristalino-mexico

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *