Privé-tour: Isla Holbox inclusief golfkarretje

Ontdek een van de mooiste eilanden van Mexico: het authentieke en ongerepte Isla Holbox, gelegen aan de Golf van Mexico. Denk aan uitgestrekte stranden, hangmatten in zee en een echte beachlife-experience.

isla-holbox-mexico

Na vele e-mails met vragen of het mogelijk was of ik mensen privé kon mee nemen en hen de mooiste plekjes van de Riviera Maya te laten zien, heb ik besloten om een aantal mogelijkheden voor privé-tours samen te stellen. Zo leer je Mexico op een leuke manier kennen, zonder dat je de bus deelt met 40 andere toeristen. Wat je krijgt: een Nederlandse lokale tour guide (Roos!) en een Mexicaanse chauffeur die jou hun Mexico laten zien.

We beginnen de tour vroeg in de ochtend, met een pick-up bij je accommodatie. In minder dan twee uur rijden we naar Chiquila, waar we op de ferry stappen naar het paradijselijke Isla Holbox. Dan gaat het feest beginnen! Per golfkarretje ontdekken we het eiland, want op Isla Holbox zijn geen auto’s toegestaan. 

Ik neem je mee op tour door het idyllische centrum van Isla Holbox, vol kleurrijke barretjes en leuke winkeltjes. Hier barst het van de muurschilderingen, dus houd je camera bij de hand. We zoeken een gezellig plekje om te lunchen en genieten van het prachtige strand, waar je kunt relaxen in de hangmatten in zee. Ook maken we een stop bij de Alma Bar, waar je geniet in het rooftop-zwembad met prachtig uitzicht op zee. Tegen het einde van de middag, rond 5 uur, pakken we de ferry terug naar Chiquila en brengen we je terug naar je verblijfplaats. 

De kosten van het eten zijn niet inbegrepen bij de prijs. Tegen het einde van de dag brengen we jullie weer terug naar je accommodatie.

Inclusief 
Pick-up & drop off bij accommodatie
Golfkarretje
Ferrytickets

Exclusief
Lunch en verdere consumptie (reken op ongeveer 10 euro voor lunch)

Vanaf prijs
*De prijs van deze tour hangt af van het aantal personen. 

Pack-list
Zwemkleding
Portemonnee
Camera
Zonnebrand
Makkelijke schoenen
Muggenspray 

isla-holbox-art

isla-holbox-oceaan

isla-holbox-kleurrijkGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *