Privé-tour: Cenote, Akumal & La Buena Vida

Duik in een cenote in de jungles van de Riviera Maya, snorkel met schildpadden en geniet van een authentieke Mexicaanse lunch in La Buena Vida, een bijzonder restaurant waar je de echte Mexicaanse sferen proeft. Ga jij met ons mee?

Akumal, schildpaddenbaai

Na vele e-mails met vragen of het mogelijk was of ik mensen privé kon mee nemen en hen de mooiste plekjes van de Riviera Maya te laten zien, heb ik besloten om een aantal mogelijkheden voor privé-tours samen te stellen. Zo leer je Mexico op een leuke manier kennen, zonder dat je de bus deelt met 40 andere toeristen. Wat je krijgt: een Nederlandse lokale tour guide (Roos!) en een Mexicaanse chauffeur die jou hun Mexico laten zien. 

Om 09.00 staan we voor je klaar en de dag kan beginnen! We starten met een frisse duik in een cenote; een oeroude zoetwaterbron die je alleen op het schiereiland Yucatan in Mexico vindt. Cenote’s zijn een prachtig natuurverschijnsel en Yucatan telt er meer dan 3.000! We verblijven ongeveer 1 tot 1,5 uur bij de cenote en rijden vervolgens verder naar Akumal.

Akumal is een bijzondere plek om te snorkelen, want met een beetje geluk zwem je tussen de schildpadden. Roggen, schildpadden, tropische vissen, koraal.. Het onderwaterleven bij Akumal is indrukwekkend! Daarnaast kent het strand een relaxte vibe en is het water rustig en helder. 

We sluiten de middag af in La Buena Vida, een bijzonder en authentiek Mexicaans restaurants. Het is zelfs mogelijk om in de palmbomen te klimmen en hier een drankje te drinken. Je kunt hier genieten van het uitzicht op zee, relaxen in de hangmatten of zelfs een duik nemen in het zwembad. Daarnaast is het eten heerlijk! De kosten van het eten zijn niet inbegrepen bij de prijs. Tegen het einde van de dag brengen we jullie weer terug naar je accommodatie.

Inclusief 
Pick-up & drop off bij accommodatie
Toegang cenote
Toegang Akumal

Exclusief
Eten & drinken bij La Buena Vida en verdere consumptie gedurende de dag

Prijs
Op basis van 2 personen – €115,- per persoon (2.500 pesos).
Op basis van 3 personen – €105,- per persoon (2.300 pesos)
Op basis van 4 personen of meer – €95,- per persoon (2.100 pesos). 

Pack-list
Zwemkleding
Portemonnee
Camera
Zonnebrand
*Snorkels indien je deze zelf hebt 

cenote-cristalino-mexico

akumal-schildpadden-snorkelen

cenote-cristalino-riviera-mayaGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *