Ontdek de leukste hotspots van Tulum op de fiets

Fietsen in Tulum is een van de leukste manieren om de omgeving te verkennen. Ga op ontdekkingstocht en stop bij de leukste beachbars of neem een break op het strand. Niets is fijner dan in tropische temperaturen onder palmbomen door fietsen. 

Tulum; een stadje dat op mening bucketlist staat. Populair door bloggers, influencers en de jetset. Niet voor niets stikt het hier van de leuke beachbars en hotels, de een nog fotogenieker dan de ander. Wie Tulum bezoekt, waant zich in een bijzondere wereld; hippie meets luxury. Fietsen in Tulum is een van de beste manieren om dit Mexicaanse stadje te ontdekken: je bent snel, kunt overal makkelijk stoppen en het is goedkoop.

fietsen in tulum

Fietsen in Tulum
Je bent zonder twijfel de hele dag zoet als je besluit om te fietsen in Tulum; er zijn zoveel verrassende barretjes om een stop te maken en een verse kokosnoot of ijsje te halen. Daarnaast is het ook de makkelijkste manier om het stadje te ontdekken en dure taxi’s te vermijden. Je zult al snel ontdekken dat je bijna overal fietsen in Tulum kunt huren. Ga je voor budgetproof? Huur dan een fiets in het centrum van Tulum, bijvoorbeeld bij een hostel. Daar zijn de fietsen over het algemeen goedkoper dan aan het strand. Een fiets huren kost tussen de 100 en 200 pesos (5 tot 10 euro). Vanaf het centrum is het een paar kilometer fietsen naar het strand.

Sian Ka’an
Wil je écht een lange fietstocht maken? Rijdt dan de strandweg helemaal uit, want dan kom je in Sian Ka’an, een bioreservaat in Quintana Roo. De natuur is hier prachtig!

fietsen in tulum

Let op
Je bent zeker niet de enige die fietsend Tulum verkent, dus het is aan te raden om op te letten in het verkeer. De weg langs het strand heeft geen fietspad en het kan op sommige punten iets drukker zijn. Ook is niet elke nationaliteit geboren op een fiets, dus houdt rekening met voorbijgangers.

Wil jij meer over Tulum weten? Lees dan hier

 1 thought on “Ontdek de leukste hotspots van Tulum op de fiets”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *