Alma: de coolste rooftop bar op Isla Holbox

Verwonderd kijk ik om mij heen. Want wauw, wat een uitzicht. En dat vanuit een hangmat, met mijn voeten in het water. Dit is het ultieme vakantiegevoel. Beter wordt het niet.

Fantastisch uitzicht, cocktails gemaakt met liefde en dat alles in een heel relaxte atmosfeer. Alma is een van mijn favoriete plekken. Hoe kan het ook anders?! Met zicht op de oneindige Golf van Mexico, vrolijke hangmatten in het zwembad en een interieur waar duidelijk over na is gedacht. Dit is een van de plekken waar je de middag uitstekend doorkomt en waar je kunt switchen tussen het witte strand met blauwe zee en de luxe van een rooftop zwembad. Recht tegenover staan namelijk de kenmerkende Holbox-hangmatten in zee.

Tip: de zonsondergang. Blijf tegen het einde van de middag nog even hangen om deze te bekijken.

Verwacht geen culinair menu; bij Alma houden ze het graag simpel. Maar cocktails… Daar kunnen ze wat mee! 

Leuk weetje: Alma wordt gerund door een Zweedse, die in korte tijd haar bar heeft kunnen omtoveren tot een van de beste hotspots van het eiland. 

Waar?
Alma is gevestigd in hotel Villas Tiburon, ongeveer halverwege het lange strand van Isla Holbox. De rooftop bar is geopend tot een uur of acht ’s avonds. Je kunt gewoon via het hotel de trap op omhoog lopen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *