Rooftopper: A day at The Palm

Playa del Carmen kent een aantal fijne hotels mét rooftop, waar je prima een dagje kunt vertoeven. Eén van deze hotels is The Palm: fijn zwembad, goede drankjes en heerlijk eten. Ideaal om een dagje te relaxen.

The Palm is een van de hotels die ook toegang biedt voor niet-gasten. Op de bovenste verdieping bevindt zich het dakterras, waar je op je wenken wordt bediend. Let wel: je koopt een day-pass, dus je betaalt om er te zijn. Het goede nieuws is dat je van dat bedrag kunt eten en drinken. Alles wat boven je ‘rekening’ uitkomt, betaal je aan het einde van de dag bij.

Op maandag, dinsdag en woensdag betaal je 400 pesos (rond de 19 euro) en van donderdag tot en met zaterdag kost een dagpas 600 pesos (circa 28 euro). Maar als je hier de hele dag verblijft, kun je de kosten prima eruit halen.

The Palm heeft een goede lunchkaart met prima prijzen. Je kunt onder ander sushi krijgen, maar ook een club sandwich, hamburger en tonijn-tartaar staan op de kaart.

the-palm-playa

Houd je van cocktails? Houd dan happy hour in de gaten! Je krijgt dan 2×1. Buiten happy hour om liggen de cocktail prijzen tussen de 100 en 130 pesos; 4,5-6 euro. Mijn tip: de piña colada is lekker!

Deze rooftop biedt een goede optie wanneer je bijvoorbeeld niet in een (all in) hotel verblijft en op zoek bent naar een ‘dagje zwembad’. The Palm is vrij luxe en het personeel is over het algemeen vriendelijk en behulpzaam.

Adres: The Palm ligt in Calle 8, tussen Avenida 5 & 10, vlakbij 5th Avenue.

 

 1 thought on “Rooftopper: A day at The Palm”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *